ΠΑΟΚ: Μετά την ΑΜΚ σειρά παίρνουν οι φίλαθλοι

Ανακοίνωση ενημέρωσης και διευκρίνησης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης
ΠΑΟΚ: Μετά την ΑΜΚ σειρά παίρνουν οι φίλαθλοι

Η διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου -του προγράμματος που έτρεξε ο σύλλογος εν ονόματι «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε»- μέσω εισφορών των φιλάθλων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, όπως αναφέρει και η ίδια η ομάδα, αλλά υπάρχει ακόμα το πλαίσιο της διευθέτησης με κάποιους οπαδούς που δεν διατίθενται τα στοιχεία τους για να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία.

Έτσι, ο οργανισμός της Θεσσαλονίκης εξέδωσε επίσημο μήνυμα λειτουργικότητας σε αυτό το... χάος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:


«Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μία δύσκολη διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την συμμετοχή, την συμπαράσταση και φυσικά την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει την επικοινωνία με την πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στην ΑΜΚ. Υπάρχει ωστόσο ένας σημαντικός αριθμός φιλάθλων που συμμετείχαν στην ΑΜΚ, αλλά δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί τους λόγω ελλιπών στοιχείων.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε θερμά, τους φίλους της ομάδας που συμμετείχαν στην ΑΜΚ και δεν υπήρξε μέχρι τώρα επικοινωνία μαζί τους, να στείλουν μέσω email στη διεύθυνση paok@paokbc.gr το καταθετήριό τους και τα ακόλουθα στοιχεία…

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

ΑΦΜ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο επικοινωνίας»

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο