"4000 διαρκείας θα με ικανοποιούσαν"

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας παρέθεσε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, τόνισε πως τα χρήματα που θα συγκεν...

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας παρέθεσε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, τόνισε πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα επενδυθούν στο φετινό ρόστερ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Αναφέρθηκε επίσης στον Ιβάν Σαββίδη και το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΚΑΕ, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας: "Προσπαθούμε καιρό τώρα, αλλά αν ο κόσμος δεν σταθεί στο πλευρό μας δεν θα τα καταφέρουμε. Όσα χρήματα έρθουν θα χρησιμοποιηθούν για το αγωνιστικό τμήμα και μόνο. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα διαρκείας πουλήσουμε τόσο καλύτερη ομάδα θα δημιουργήσουμε. Ως διοίκηση πρωτοδικείου προσπαθούμε να λέμε μόνο την αλήθεια και δίνουμε όραμα στον κόσμο. Αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά τότε θα πετύχουμε πολλά.

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ είπε: "Θέλουμε κάποια στιγμή να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε το τι μπορεί να προκύψει. Πάντως είναι δεδομένο πως η ομάδα πρέπει να έχει ιδιοκτήτη, γιατί εμείς κάθε μέρα σαν διοίκηση Πρωτοδικείου ψάχνουμε χρήματα όμως δεν μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειάζονται.

Για το νούμερο των διαρκείας που θα τον ικανοποιούσε είπε: "Με 4.000 διαρκείας κι θα έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, οπότε με τόσα θα είμαι και ικανοποιημένος".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος είπε: "Θέλουμε ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει με τον τρόπο του. Το καλοκαίρι είχα μιλήσει με τη διοίκηση και της τόνισα, ότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα του ανήκει. Μόνο έτσι θα μπορέσει να έρθει περισσότερο κοντά της. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα διαρκείας θα πάνε αποκλειστικά στο αγωνιστικό τμήμα.

Μπορεί οι οφειλές να αποτελούν προτεραιότητα, αλλά παράλληλα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα όχι μόνο σε εμάς αλλά γενικά στη χώρα μας. Ζούμε δύσκολες εποχές όλοι μας και πρέπει να μην ξεφεύγουμε από τον αρχικό σχεδιασμό και να κινούμαστε πάντα βάσει προγράμματος.

Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, και θα καταλάβει ότι ομάδα είναι δική του. Επιθυμία είναι το γήπεδο να είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτο. Εύχομαι και πάλι ο λαός της ομάδας να έρθει κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας να τους αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Παίζοντας καλό και απολαυστικό μπάσκετ.

Είμαστε ενήμεροι για τις απαιτήσεις των παικτών και μέχρι ένα σημείο τις κατανοούμε. Όμως καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο όχι μόνο για να εξασφαλίσουμε κάποια έσοδα. Ένα γεμάτο γήπεδο θα σημαίνει πολλαπλά οφέλη για εμάς".

Για τον Παπαδόπουλο επεσήμανε: "Δεν κρύβουμε ότι τον θέλουμε. Είναι ένας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για ενάμισι χρόνο και τα πήγε περίφημα παρά τις δυσκολίες. Ελπίζουμε να "κλείσει" θετικά το θέμα του και πως στο τέλος θα τον ντύσουμε στα ασπρόμαυρα. Πρέπει όμως πρώτα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο