Όχι εσκεμμένο, αλλά… φάουλ!

Περί της... τιμιότητας της γυναίκας του Καίσαρα, ουδείς λόγος. Και μακριά από εμάς εύκολα αναθέματα, περί "ύποπτων" σκέψεων για αγώνες του πρωταθλήματός μας. Δεν θα ρί...
Όχι εσκεμμένο, αλλά… φάουλ!

Περί της... τιμιότητας της γυναίκας του Καίσαρα, ουδείς λόγος. Και μακριά από εμάς εύκολα αναθέματα, περί "ύποπτων" σκέψεων για αγώνες του πρωταθλήματός μας. Δεν θα ρίξουμε δηλητήριο σ' ένα πρωτάθλημα που είναι συγκλονιστικό από την πρώτη αγωνιστική ως την τελευταία…

Περί της εμφάνισης της συζύγου έχουμε μια μικρή ένσταση. Γιατί θεωρούμε πως ήταν άστοχος ο ορισμός του αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Βλέπετε, με τη νίκη της η ομάδα της Πάτρας αφαίρεσε τις όποιες (μαθηματικές) πιθανότητες του ΚΑΟΔ να διεκδικήσει θέση στην 8άδα, αφαιρώντας μαζί και το μεγαλύτερο κίνητρο.

Όχι πως υπάρχει υπόνοια ότι οι Δραμινοί δεν θα παλέψουν το ματς με τον Ηλυσιακό, όπως έκαναν και σε όλα τα προηγούμενα. Όπως θα παλέψει και ο Ίκαρος το ματς με τον Πανελευσινιακό, όπως θα παλέψει και το Ρέθυμνο το ματς με το Περιστέρι.

Υπάρχει, όμως, μια πικρία στους ανθρώπους της δυτικής όχθης κι ενδεχομένως όχι άδικα. Αιώνες τώρα η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά την τιμιότητά της κι όταν πρόκειται για μια ολάκερη κατηγορία, καθένας δικαιούται (στο μέτρο της λογικής) να είναι καχύποπτος, ή έστω να θέλει να… προβλέψει κάθε πιθανότητα.

Δεν χρεώνουμε με εσκεμμένο τους ανθρώπους της λίγκας, αλλά μάλλον υπάρχει φάουλ.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο