Το "κίτρινο" χειροκρότημα και οι τραυματισμοί

Το Σάββατο (26/10) η Κηφισιά θα μπορούσε να είχε πάρει μία ιστορική νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη αν ήταν λίγο πιο… τυχερή στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι...
Το

Το Σάββατο (26/10) η Κηφισιά θα μπορούσε να είχε πάρει μία ιστορική νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη αν ήταν λίγο πιο… τυχερή στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι οπαδοί των «κιτρίνων» στο τέλος της αναμέτρησης χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους κι αυτό ικανοποίησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τα υπόλοιπα μέλη της νεοφώτιστης ομάδας.

Αυτοί που χειροκροτήθηκαν παραπάνω πριν (στην παρουσίαση) και μετά τον αγώνα ήταν οι Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Τσαλδάρης (ειδικά ο δεύτερος πολύ θερμά), οι οποίοι αγωνίστηκαν στο παρελθόν στον Άρη.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Πετροδημόπουλος ακολούθησε κανονικά την αποστολή της Κηφισιάς στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε με νάρθηκα στο χέρι, ενώ ο Δημήτρης Κομποδιέτας έμεινε στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Ο 28χρονος γκαρντ των νεοφώτιστων υποφέρει από διάταση συνδέσμων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από δύο έως τρεις εβδομάδες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο