Κάλεσμα από την ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ενημερώνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τον ερχόμενο αγώνα της ομάδας για τ
Κάλεσμα από την ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ενημερώνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τον ερχόμενο αγώνα της ομάδας για το πρωτάθλημα με τον ΚΑΟΔ θα διατεθεί για το τμήμα Χάντμπολ της "Ενωσης". Γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:

“Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της “Βασίλισσας” εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας.

ΚΑΕ ΑΕΚ”.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο