Παπαντωνίου: «Υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία»

Με το απόλυτο θέλει να προχωρήσει η ΑΕΚ, στην Basket League, αντιμετωπίζοντας στην Ηλεία τον Κόροιβο (Σάββατο 31/10, 17:00). Ο Νώντας Παπαντωνίου, μέσω του blog που διατηρεί στο esake...
Παπαντωνίου: «Υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία»

Με το απόλυτο θέλει να προχωρήσει η ΑΕΚ, στην Basket League, αντιμετωπίζοντας στην Ηλεία τον Κόροιβο (Σάββατο 31/10, 17:00). Ο Νώντας Παπαντωνίου, μέσω του blog που διατηρεί στο esake.gr τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται αρχίζει να φαίνεται, ενώ τόνισε πως υπήρξε και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία.

Αναλυτικά:

Σιγά, σιγά βγαίνει η δουλειά

Έχω ξαναγράψει, ότι πιστεύω απόλυτα στην ομάδα μας. Αυτό, που επιβαλλόταν ήταν να βγάλουμε τη δουλειά, που κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Νομίζω, ότι σιγά-σιγά συμβαίνει αυτό. Οι οπαδοί μας έχουν υψηλές απαιτήσεις. Λογικό να έχουν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για προβλήματα, αλλά είναι γεγονός ότι υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία. Ήταν λογικό να ταραχθεί η ομάδα. Με απόλυτη αφοσίωση, ωστόσο, στις εντολές των προπονητών μας θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις διακρίσεις.

Στο Πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον Κόροιβο. Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι. Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για μια ομάδα, που έχει πλάνο και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά, όπως ξαναείπα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στον τελευταίο αγώνα της Ευρώπης δείξαμε ένα μέρος της δυναμικής μας. Προχωράμε.

Σας ευχαριστώ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο