Παπαντωνίου:"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες"

Την Καβάλα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και ο Νώντας Παπαντωνίου μέσα από το προσωπικό του blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζει ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για την ομάδα...
Παπαντωνίου:

Την Καβάλα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και ο Νώντας Παπαντωνίου μέσα από το προσωπικό του blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζει ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για την ομάδα του να ξεχωρίζει καμία αναμέτρηση και πως όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο κρίσιμα και σοβαρά.

Αναλυτικά...

Aκόμη μια σημαντική αναμέτρηση για μας είναι αυτή με τη Καβάλα. Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα μας βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες. Όλα τα ματς έχουν τις δυσκολίες τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη και για να διευρύνουμε το σερί μας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως έχετε αντιληφθεί όλοι, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, που έχουμε προς τον ΕΣΑΚΕ ή σε ΜΜΕ. Υπήρξα, ωστόσο, πάντα ειλικρινής στα όσα γράφαμε από δω. Πάμε βήμα-βήμα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Έχουμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά. Αυτό που ζητάμε είναι την κατανόηση των οπαδών μας, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν πάντα απαιτήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο