Σερέλης: «Παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»

Ο Χρήστος Σερέλης, μετά το πολύτιμο διπλό του Λαυρίου στα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα και στον τρόπο που πήρε την νίκη η ομάδα του. Αναλυτικά
Σερέλης: «Παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»

Ο Χρήστος Σερέλης, μετά το πολύτιμο διπλό του Λαυρίου στα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα και στον τρόπο που πήρε την νίκη η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Λαυρίου:

«Καταρχάς να πω, όχι επειδή κερδίσαμε σήμερα αλλά πραγματικά πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μέχρι τώρα έχουνε υπερβάλει εαυτόν, έχουνε κάνει καταπληκτική πορεία, με πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι και την αγωνιστική πριν παίξουμε βρίσκονταν στην 7η, 8η θέση. Θεωρώ ότι και με αυτή την έδρα που υπάρχει εδώ πέρα δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουν για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα βρεθούν και σε μια πολύ καλή θέση, γίνεται πολύ καλή δουλειά, από τους προπονητές, από τους παίκτες , απ’ όλους προφανώς στην ομάδα και αυτό αντικατοπτρίζεται από την πολύ καλή ενέργεια που βγάζει η ομάδα, έχει θέληση, διάθεση, δεν τα παρατάει ποτέ και ξέραμε εξ αρχής ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως αυτή την εποχή ήμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, παίζουμε εδώ και κάποια παιχνίδια πολύ καλά , εντός και εκτός έδρας , μπορώ να πω ότι εκτός έδρας ήμαστε και πιο καλοί απ’ ότι εντός, είμαστε εύστοχοι, έχουμε πολλούς εκτελεστές , παίκτες οι οποίοι μπορούν να τελειώσουν φάσεις, οπότε θεωρώ ότι τα δύο πράγματα που έπρεπε να κάνουμε σήμερα για να κερδίσουμε ήταν το πρώτο να έχουμε την ίδια ενέργεια με τα Τρίκαλα ή τουλάχιστον την ίδια και να βρούμε τους παίκτες που ήταν σε καλή ημέρα και να τους δώσουμε την μπάλα».

Συνεχίζοντας, είπε: «Για 35-36 λεπτά αυτό έγινε απόλυτα, έγινε τέλεια, βλέπαμε ότι ο Έβανς ήταν σε πολύ καλή μέρα, τροφοδοτούσαμε την μπάλα σε αυτόν , είχαμε μεγάλα σουτ, εύστοχα, η ζώνη όμως των Τρικάλων μας αποσυντόνισε στην κυριολεξία, νομίζω ότι εντός παιδιάς για πέντε λεπτά δεν βάλαμε καλάθι και παραλίγο απ’ αυτό να χάσουμε το παιχνίδι γιατί στην ουσία αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως θα βάλουμε καλάθι, χάσαμε την συγκέντρωση μας στην άμυνα στα τελευταία πέντε λεπτά, φάγαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα, από παίκτες που έχουν την δυνατότητα να τα βάλουνε και αυτό παραλίγο να γυρίσει το παιχνίδι».

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω την νίκη σε έναν άνθρωπο της ομάδος, τον Βασίλη, που δίνει έναν πολύ δυσκολότερο αγώνα από τον δικό μας, όσοι ήμαστε στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ, και να του πούμε ότι ήμαστε κοντά του. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, στον κόουτς που ξέρει πολύ καλά πόσο τον πιστεύω για το πόσο καλός είναι, όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν αντίπαλοι σε πιο χαμηλές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και τα τελευταία δύο χρόνια και στην Α1».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο