Απομακρύνεται ο Νίκολιτς

Η σημαντική οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Στέφαν Νίκολιτς με τον Ηρακλή αποτελεί το σημαντικότερο και μάλλον αξεπέραστο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγ
Απομακρύνεται ο Νίκολιτς

Η σημαντική οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Στέφαν Νίκολιτς με τον Ηρακλή αποτελεί το σημαντικότερο και μάλλον αξεπέραστο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Σέρβος πρώην γκαρντ της ΑΕκ παραμένει αμετακίνητος στις αρχικές του απαιτήσεις και πλέον η περίπτωση απόκτησης του δυσκολεύει αφάνταστα, καθώς το μπάτζετ του "Γηραιού" είναι... μετρημένα κουκιά και δεν υπάρχει περιθώριο για υπέρβαση. Έτσι, ο κόουτς Στέφανος Πέρκος έχει αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της περιφέρειας, κοιτάζοντας τόσο κάποιες περιπτώσεις προτεινόμενων κοινοτικών παικτών, όσο και Ελλήνων.

Εξίσου δύσκολη με του Νίκολιτς είναι και η περίπτωση του Βαγγέλη Μπέμπη. Αν και υπήρχε αρχικά η αισιοδοξία ότι ο 19χρονος σούτιγκ γκαρντ ήταν κοντά σε συμφωνία με τους "κυανόλευκους", εντούτοις έχουν παρουσιαστεί νέα εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο