Αύριο τα σπουδαία για Κουστένη...

Με την υπόθεση του Γιώργου Καλαφατάκη να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και, ως εκ τούτου, να «ναυαγεί», η διοίκηση της Λιβαδειάς στράφηκε προς τη λύση του Τζίμη Κουσ
Αύριο τα σπουδαία για Κουστένη...

Με την υπόθεση του Γιώργου Καλαφατάκη να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και, ως εκ τούτου, να «ναυαγεί», η διοίκηση της Λιβαδειάς στράφηκε προς τη λύση του Τζίμη Κουστένη, ως αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάγειρα. Οι δύο πλευρές δεν έχασαν χρόνο και πραγματοποίησαν ήδη σήμερα (27/1) συνάντηση εκ του σύνεγγυς, ώστε να διερευνήσουν τα βασικότερα σημεία που έπρεπε να καλυφθούν, για να αναλάβει ο έμπειρος κόουτς την τεχνική ηγεσία των Βοιωτών.

Και στην περίπτωση αυτή, όμως, φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικά «εμπόδια», με αποτέλεσμα η συνάντηση να μην καταλήξει σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως έχουν εγκαταλειφθεί οι μεταξύ τους επαφές, καθώς το ζήτημα παραμένει ανοικτό για αύριο (28/1). Τότε, θα γίνουν οι επαφές που θα κρίνουν οριστικά το μέλλον της ομάδας και του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αν συμφωνήσει και προσληφθεί από την ΑΕΛ, θα βρίσκεται σε πάγκο για πρώτη φορά μετά τη θητεία του στον Πανελευσινιακό, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο