Κρίσιμο παιχνίδι για τον Πιερικό Αρχέλαο

Ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται την Κυριακή (3/11) με την Ελευθερούπουλη στην Κατερίνη για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Ο ασσίσταντ κόουτς
Κρίσιμο παιχνίδι για τον Πιερικό Αρχέλαο

Ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται την Κυριακή (3/11) με την Ελευθερούπουλη στην Κατερίνη για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Ο ασσίσταντ κόουτς του Πιερικού πραγματοποίησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση του Πιερικού Αρχέλαου.

«Μπροστά μας έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που παρότι νεοφώτιστη, έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος. Μάλιστα, προέρχεται από μια μεγάλη νίκη με στους Μαχητές Πεύκων. Διαθέτει στις τάξεις της δύο - τρεις έμπειρους αθλητές που έχουν εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό της δίνει μια ποιότητα στο παιχνίδι της.

Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εκτελούμε καλά, ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών, που παρόλες τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής, δείχνουν να έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητάς του».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο