Ακυρώθηκε η ποινή του Διαμαντόπουλου

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν μπορούσε να δώσει το παρών στα παιχνίδια του Παπάγου, καθώς είχε τιμωρηθεί από την ΕΣΚΑΝΑ σε ένα π
Ακυρώθηκε η ποινή του Διαμαντόπουλου

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν μπορούσε να δώσει το παρών στα παιχνίδια του Παπάγου, καθώς είχε τιμωρηθεί από την ΕΣΚΑΝΑ σε ένα παιχνίδι των Σαρκς Γλυφάδας, με αποτέλεσμα ομάδα της Β' Εθνικής να κάνει ένσταση, βασιζόμενη πάνω σε αυτή την απόφαση.

Επίσης όπως είχε φανεί δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια ένσταση, με τους «Στρατηγούς» να μην τον χρησιμοποιούν στα παιχνίδια τους, με τον κίνδυνο τιμωρίας, η οποία θα τους έβαζε σε μεγάλες περιπέτειες, ακόμα και για την παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, με την 22/2016 απόφαση του ΑΣΕΑΔ ακυρώνεται ως μη νόμιμη η ποινή που επεβλήθη από το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ στον αθλητή και του στέρησε πάνω ένα μήνα την αγωνιστική του δραστηριότητα στη Β´ Εθνική κατηγορία. Πλέον ο coach Πουλίδης θα μπορεί να τον έχει στην διάθεση του, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή (10/4).

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο