Στην Β' Εθνική η Αγία Παρασκευή, στην Γ' Εθνική ο Έσπερος Πατρών

Οριστικά στην Β' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αγία Παρασκευή, με την ΕΟΚ να ασπάζεται την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και να τοποθετεί την ΚΑΠ στον πρώτο όμ
Στην Β' Εθνική η Αγία Παρασκευή, στην Γ' Εθνική ο Έσπερος Πατρών

Οριστικά στην Β' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αγία Παρασκευή, με την ΕΟΚ να ασπάζεται την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και να τοποθετεί την ΚΑΠ στον πρώτο όμιλο του Νότου, ενώ ταυτόχρονα ο Έσπερος Πατρών θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η οριστική απόφαση της Ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, με το οποίο οι δυο ομάδες απλά αλλάζουν θέση στο πρόγραμμα, ενώ θα οριστούν και οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια που υπολείπονται.

Update

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας:

«Σας ανακοινώνουμε πως κατόπιν της υπ’ αριθ. 49/30-09-2016 απόφασης του ΑΣΕΑΔ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ με την υπ’ αριθ. 10/13-10/2016 απόφασή της επικύρωσε τον υποβιβασμό της ομάδας Έσπερος ΑΟΠΑ και τη συμμετοχή του στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, όπως επίσης και την κάλυψη της θέσης του από την ομάδα Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο