Αναλαμβάνει ο Τσαούσης

Το γράψαμε; Ισχύει! Η επιστροφή του Γιάννη Τσαούση στην τεχνική ηγεσία της Έξω Παναγίτσας είναι γεγονός. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από τις 05/06 (στο άρθρο με τίτλ...
Αναλαμβάνει ο Τσαούσης

Το γράψαμε; Ισχύει!

Η επιστροφή του Γιάννη Τσαούση στην τεχνική ηγεσία της Έξω Παναγίτσας είναι γεγονός. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από τις 05/06 (στο άρθρο με τίτλο "Ψήνεται επιστροφή...") για την επαφή του έμπειρου προπονητή με τη διοίκηση των Χαλκιδαίων, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε πλήρη συμφωνία και να δίνουν τα χέρια.

Η άμεση επάνοδος της Έξω Παναγίτσας στη Γ' Εθνική δεν δημιουργεί, όμως, άγχος για άμεση επιτυχία στους ανθρώπους της ομάδας καθώς σε πλήρη συνεννόηση με τον Γιάννη Τσαούση αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην ανοικοδόμηση των ακαδημιών και την ανάδειξη νεαρών παικτών από τα "σπλάχνα" του συλλόγου.

Το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα είναι αρκετά χαμηλό με το ρόστερ να αποτελείται κατά κύριο λόγω από νεαρούς αθλητές, αλλά και μπασκεμπολίστες από την ευρύτερη περιοχή. Η παραμονή στην κατηγορία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την Έξω Παναγίτσα, κάτι που αποβάλλει το άγχος πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο