Μεγάλη μάχη στη Νίκαια

Η ήττα του Παπάδου Γέρα την περασμένη Κυριακή έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο Νότου με αποτέλεσμα όλα τα αυριανά παιχνίδια να αναμένοντ...
Μεγάλη μάχη στη Νίκαια

Η ήττα του Παπάδου Γέρα την περασμένη Κυριακή έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο Νότου με αποτέλεσμα όλα τα αυριανά παιχνίδια να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι νησιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα της 5ης αγωνιστικής και κόντρα στην Παναγίτσα να συνδυάσουν το τερπνόν (καλή εμφάνιση) μετά του ωφελίμου (νίκη).

Σε τροχιά ανόδου θέλει να παραμείνει ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι υποδέχεται την επικίνδυνη Λιβαδειά, που ψάχνει ένα μεγάλο "διπλό" για να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος.

Τη δύναμη της έδρας καλείται να εκμεταλλευτεί απέναντι στο Κορωπί ο Πολυκράτης, ενώ, τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπη είναι η συνάντηση μεταξύ Πεντέλης και Μίλωνα.

Το πρόγραμμα:
Μυτιλήνης (12:00) Παπάδος Γέρας - Παναγίτσα (Μελης - Φασόλης)
Πυθαγόρειο (12:00) Πολυκράτης - Κορωπί (Μπλέτσας - Ντάνος)
Ιεράπετρα (14:00) Ιεράπετρα - Παπάγου (Μπανασάκης - Κώτσου)
Νέας Πεντέλης (17:00) Πεντέλη - Μίλωνας (Πολυχρόνης - Καλαϊτζάκης)
ΔΑΚ Νίκαιας (17:00) Ιωνικός Νικαίας - Λιβαδειά (Πιτσίλκας Εμμ. - Μαντήλας)

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Παπάδος Γέρας 9, Ιωνικός Νικαίας 8, Πολυκράτης 8, Παπάγου 8, Μίλωνας 8, Εργοτέλης 8, Λιβαδειά 7*, Κορωπί 6*, Πεντέλη 5*, Παναγίτσα 4*, Ιεράπετρα 5*.
- Οι ομάδες με αστερίσκο (*) έχουν κάνει το ρεπό τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο