Βγαίνει η απόφαση πέντε μήνες μετά... (vid)

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στον 2ο όμιλο Νότου μετά τη δικαίωση -μέσω ΚΕΔ- του Μίλωνα στην ένσταση που κατέθεσε για την εγκυρότητα του τελικού αποτελέσματος σ...
Βγαίνει η απόφαση πέντε μήνες μετά... (vid)

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στον 2ο όμιλο Νότου μετά τη δικαίωση -μέσω ΚΕΔ- του Μίλωνα στην ένσταση που κατέθεσε για την εγκυρότητα του τελικού αποτελέσματος στον αγώνα του α' γύρου κόντρα στον Πολυκράτη (70-69). Έτσι, το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΟΚ, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στην παρούσα φάση δύο τινά μπορούν να συμβούν: η κατακύρωση της νίκης στον Μίλωνα από τη στιγμή που το buzzer beater κρίνεται εκπρόθεσμο (οι "πράσινοι" πιστεύουν πως αυτό είναι το δίκαιο) ή η επανάληψη της αναμέτρησης. Στα στρατόπεδα των δύο ομάδων βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων και με δεδομένο πως το πρωτάθλημα βρίσκεται δύο στροφές πριν το τέλος του, άπαντες κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα".

Γιατί η απόφαση που πρόκειται να ληφθεί δεν επηρεάζει μονάχα τους δύο "αντιδίκους", αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου Νότου, οι οποίες παλεύουν για την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.

Βγαίνει η απόφαση πέντε μήνες μετά... (vid)

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο