Κακαλιάς και με τη... βούλα

Επίσημη μορφή στη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Κακαλιά έδωσε η διοίκηση του Χαλανδρίου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι "κόκκινοι" γνωστοποίησαν την αλλαγή σελίδα...
Κακαλιάς και με τη... βούλα

Επίσημη μορφή στη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Κακαλιά έδωσε η διοίκηση του Χαλανδρίου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι "κόκκινοι" γνωστοποίησαν την αλλαγή σελίδας στον πάγκο της ομάδας, ενώ τόνισαν πως ο Γιάννης Στρατάκος θα παραμείνει στο πόστο του ως βοηθός προπονητή.

Αναλυτικά:

Γ.Σ. Χαλανδρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Προπονητή κ. Παναγιώτη Κακαλιά, έμπειρο Προπονητή που έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας και της Α ΕΣΚΑ και ο οποίος για τη χρονιά 2013 - 2014 θα είναι Πρώτος Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου, αλλά και Επικεφαλής Προπονητής για τις Υποδομές, δηλαδή τις Ακαδημίες και τις αγωνιστικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε στο νέο Προπονητή κάθε επιτυχία στο έργο του. Ο Σύλλογος θα είναι δίπλα του για να τον υποστηρίξει όπου απαιτείται ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα ο Σύλλογος συνεχίζει την επιτυχημένη - από 3ετίας - συνεργασία με τον Προπονητή κ. Γιάννη Στρατάκο, τόσο σε επίπεδο Βοηθού Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας, όσο και Προπονητή Τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και με την ευχή για επιτυχίες και στη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Ήδη άρχισε η διαδικασία ανανέωσης και συμπλήρωσης του ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο. Στόχος είναι η ομάδα να πορευτεί με τον ίδιο βασικό κορμό της περιόδου που τελείωσε, συμπληρώνοντας αυτόν με κάποιους καινούργιους παίκτες και κάποια νέα παιδιά".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο