Αγρίνιο: "Σφάλματα που δεν αποδίδονται σε ανθρώπινα λάθη"!

Μετά τη δημοσίευση του προέδρου της ομάδας του Αγρινίου, Περικλή Γερμανού, εναντίον της διαιτησίας του αγώνα της ομώνυμης ομάδας στο Βόλο, με αντίπαλο την τοπική Με...
Αγρίνιο:

Μετά τη δημοσίευση του προέδρου της ομάδας του Αγρινίου, Περικλή Γερμανού, εναντίον της διαιτησίας του αγώνα της ομώνυμης ομάδας στο Βόλο, με αντίπαλο την τοπική Μεταμόρφωση, δε θα αργούσε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση, από πλευράς Αιτολοακαρνανών. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για "τραγική" διαιτησία, ενώ υπαινίσσονται σκόπιμα λάθη, όσα αναφέρουν ως σφάλματα των διαιτητών της αναμέτρησης!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (15/02) γίναμε μάρτυρες μια κακής έως τραγικής διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μεταμόρφωση.

Το πρόβλημα μας δεν είναι η ήττα (91-84) εάν αυτή έρχεται από την ανωτερότητα του αντίπαλου, αλλά όταν υπάρχουν σφάλματα που δεν αποδίδονται σε ανθρώπινα λάθη από τη διαιτησία.

Καταλογίστηκαν εις βάρος της ομάδας μας 5 αντιαθλητικά φάουλ, 6 τεχνικές ποινές, 45 ελεύθερες βολές υπέρ του αντίπαλου.

Μεταξύ άλλων ήταν στο γήπεδο του Βόλου και ο Κώστας Κορομηλάς, μέλος της ΚΕΔ και πρώην διεθνής διαιτητής, που εναντιώθηκε στο γενικό αρχηγό και αντιπρόεδρο της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι έγιναν όσα έγιναν και για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αδικημένοι.

Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους…».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο