Εποχή Γιαννάκη στον Ηλυσιακό

Μετά την παραίτηση του Αντώνη Κουρμούλη από τον πάγκο του Ηλυσιακού, ο οποίος έγινε για προσωπικούς λόγους, η ομάδα των Ιλισίων δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο προπον
Εποχή Γιαννάκη στον Ηλυσιακό

Μετά την παραίτηση του Αντώνη Κουρμούλη από τον πάγκο του Ηλυσιακού, ο οποίος έγινε για προσωπικούς λόγους, η ομάδα των Ιλισίων δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο προπονητή τον Δημήτρη Γιαννάκη , να δουλέψει στην Γ' Εθνική. Ο Ηλυσιακός θα στηριχτεί σε νεαρά παιδιά ( μέσο όρο ηλικίας 18 ετων ), με στόχο την παραγωγή καλών αθλητών και εάν μπορέσει να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία, που είναι και ο βασικός της στόχος. Ο Γιαννάκης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου , που από την Γ' ΕΣΚΑ έχει φτάσει στην Α' ΕΣΚΑ (και παρότι ανέβηκε στην Γ' εθνική , για οικονομικούς λόγους αρνήθηκαν να συμμετάσχουν).

Ο Πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Θανάσης Δούνης δήλωσε σχετικά:

«Ο Ηλυσιακός για αλλά μια φορά δείχνει πως χτίζονται οι ομάδες ! Με νέους που έχουν όρεξη για δουλειά και που δεν φοβούνται να βουτήξουν στα δύσκολα ! Όπως την δεκαετία 2000-2010 δείξαμε τον δρόμο σε πολλές ομάδες πως πρέπει να κινούνται στον αθλητισμό , αυτό θα κάνουμε και την ερχόμενη δεκαετία!»

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο