Η Κρήτη φιλοξενεί...την Εθνική Νέων
Η εθνική ομάδα μπάσκετ των Νέων Ανδρών αναχώρησε τη Δευτέρα για το Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.
https://www.basketblog.gr/κατηγορίες/1006/2007/εθνικεσ-νεων-u19/1η-κρήτη-φιλοξενεί...την-εθνική-νέων.html
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραμείνει στην Κρήτη έως τις 11 Ιουνίου και την αμέσως επόμενη ημέρα (12/6) θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά προετοιμασίας (13-14/6). Στην Αθήνα παρέμεινε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από έναν τραυματισμό.
Οι 16 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης για την αποστολή είναι οι: Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Μιχάλης Λούντζης, Φωκίων Φωτόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Άγγελος Δραγάτης, Γιώργος Καμπερίδης, Αλφρέδος Πιλάβιος, Γιάννης Αγραβάνης, Διονύσης Τάταρης, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Βένος Μαστόρος, Γιάσερ Σαλάχ.
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από έναν τραυματισμό.




































































































ΣΧΟΛΙΑ