Στηρίζει Βασιλακόπουλο ο Δ. Αγγελόπουλος και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου

Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε μέσω γραπτής του δήλωσης ότι θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές της ΕΟΚ, ενώ αναμένεται να στηρίξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπως θα κάνει και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου
Στηρίζει Βασιλακόπουλο ο Δ. Αγγελόπουλος και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου

Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος ΄θα κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ ως υποψήφιος σύμβουλος. Ο πολύπειρος παράγοντας, που είχε τεράστιες επιτυχίες με την ομάδα και είχε φέρει τον Ικαρο στα σαλόνια της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, ανακοίνωσε μέσω γραπτής δήλωσής του ότι ότι θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας θα αναμένεται να στηρίξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπως θα κάνει και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου

Ο Αγγελόπουλος τόνισε ότι πήρε την απόφαση αυτή μετά από απαίτηση πάρα πολλών ομάδων και παραγόντων φίλων του, και λαμβάνοντας υπόψιν την άθλια κατάσταση που οδηγείται το ελληνικό μπάσκετ, καθώς και την τεράστια κρίση των συλλόγων και των Ενώσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου:

"Μετά από απαίτηση πάρα πολλών ομάδων και παραγόντων φίλων μου, και λαμβάνοντας υπόψιν την άθλια κατάσταση που οδηγείται το ελληνικό μπάσκετ, καθώς και την τεράστια κρίση των συλλόγων και των ενώσεων, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές της ΕΟΚ σαν σύμβουλος.

Γνωρίζω ότι απογοητεύω κάποιους φίλους σ΄ όλη την Ελλάδα που με παρότρυναν να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες ή ο χρόνος που υποθέτω ότι απαιτεί αυτή η θέση, αλλά και συνάμα η αντίθεσή μου να ασχοληθώ από θέση Διοικητικής Εξουσίας, με οδήγησαν στην απόφαση να κάνω το μέγιστο που μου επιτρέπει ή συνείδησή μου, για την σωτηρία του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Επίσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αν είναι υποψήφιος ο πρόεδρος ο ίδιος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα στηρίξω την υποψηφιότητά του. Διαφορετικά εγώ και μία ομάδα φίλων προέδρων συλλόγων, θα αξιολογήσουμε όλες τις μέχρι τότε υποψηφιότητες και θα στηρίξουμε αυτόν που θα μπορέσει να ενώσει και να οδηγήσει το μπάσκετ εκεί που του αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο