Προκαταρκτική εξέταση και... αγωγή για την ΟΔΚΕ!

Συνεχίζεται αμείωτος ο «πόλεμος» μεταξύ της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ, με τους ανθρώπους της δεύτερης να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στις καταγγελίες περί «τρομοκρατικής...
Προκαταρκτική εξέταση και... αγωγή για την ΟΔΚΕ!

Συνεχίζεται αμείωτος ο «πόλεμος» μεταξύ της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ, με τους ανθρώπους της δεύτερης να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στις καταγγελίες περί «τρομοκρατικής οργάνωσης» στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάλεσε σήμερα (9/10) στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ, για να αναφερθεί ο τελευταίος στους λόγους που οδήγησαν τον φορέα του οποίου ηγείται, στην έκδοση της ανακοίνωσης που υπήρξε η «σπίθα» για την κόντρα με την Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονα, όμως, η υπόθεση συνεχίζεται με την ΕΟΚ να συνεχίζει τη δική της αντεπίθεση, καθώς λίγο μετά από μία δική της απάντηση σε εκείνη την ανακοίνωση, έστειλε και αγωγή στην ΟΔΚΕ. Σε αυτή, ζητά 200.000 ευρώ, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε από την πλευρά της, η αναμονή της μίας εβδομάδας για αναθεώρηση των «βαριών» χαρακτηρισμών της Ομοσπονδίας των Διαιτητών.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο