Κορυφαίοι στο είδος τους

Του Γιώργου Κογκαλίδη 09/06/2011 (00:52) Έχουμε γράψει ξανά και ξανά για το τραπέζι της γραμματείας. Η Τάνια Μερίκα και οι συνεργάτες της κάνουν εξαιρετική δουλειά και αυτ...
Κορυφαίοι στο είδος τους
Του Γιώργου Κογκαλίδη
09/06/2011 (00:52)

Έχουμε γράψει ξανά και ξανά για το τραπέζι της γραμματείας. Η Τάνια Μερίκα και οι συνεργάτες της κάνουν εξαιρετική δουλειά και αυτό φάνηκε και στους τελικούς.
Στον τέταρτο και τελευταίο τελικό, που έγινε στο ΟΑΚΑ, υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο ελάχιστοι αντιλήφθηκαν από την εξέδρα. Σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα, όμως, γι' αυτό και το αναφέρουμε. Δύο φορές, οι διαιτητές πάτησαν το κουμπί για να ξεκινήσει να κυλά ο χρόνος, παρότι η μπάλα δεν είχε "ζωντανέψει".

Άμεσα αντιλήφθηκαν τι συνέβη (ήταν άλλωστε αρκούντως έμπειροι) και κατευθύνθηκαν στο τραπέζι, προκειμένου για να επιστρέψει το χρονόμετρο λίγα δευτερόλεπτα πίσω και να μην χαθεί ο χρόνος που κύλησε. Οι κριτές, και στις δύο περιπτώσεις, ήταν έτοιμοι.

Κι αυτό γιατί σε κάθε διακοπή σημειώνουν δίπλα τον χρόνο. Έτσι, όταν κύλησε το χρονόμετρο, εκείνοι γνώριζαν πότε ακριβώς είχε σταματήσει, οπότε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, δεν χάθηκε ούτε δέκατο του δευτερολέπτου.

Η συνεργασία ανάμεσα στο διαιτητικό τρίο και τους κριτές ήταν κάτι παραπάνω από άψογη κι αυτό εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές.

Εμείς χαιρόμαστε γιατί εκτός από κορυφαίους προπονητές (το γράψαμε τις προάλλες), σπουδαίους παίκτες, "μεγάλες σφυρίχτρες", έχουμε και εξαιρετικούς κριτές, οι οποίοι έχουν αποσπάσει κολακευτικά σχόλια και σε διεθνές επίπεδο.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο