Ασημακόπουλος: «Να περάσουμε στη σύγχρονη εποχή του μπάσκετ με τα σωματεία ενισχυμένα και στο επίκεντρο» (vid)

Ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου μιλάει για την επόμενη ημέρα του αθλήματος.
Ασημακόπουλος: «Να περάσουμε στη σύγχρονη εποχή του μπάσκετ με τα σωματεία ενισχυμένα και στο επίκεντρο» (vid)

Στις μέρες μας, είναι θετικό νέοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δουλειά, όπως ο 34χρονος Αντιπρόεδρος του Μίλωνα Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, να δηλώνουν το παρόν, για να υπηρετήσουν το μπάσκετ.

Μετά το παιχνίδι του Μίλωνα με τον ΒΑΟΛ στην έδρα της Χίου, το οποίο είχε νικητές τους Νεοσμυρνιώτες, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος μίλησε στο Alithia TV για τις εξελίξεις στο άθλημα, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, στις οποίες εκείνος θα βρεθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου. 

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «Οι άνθρωποι που στηρίζουν το άθλημα πρέπει να στηριχθούν και να υπάρξει μια σύγχρονη οργανωτική δομή στηριγμένη στις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς, για την ανάπτυξη νέων ταλέντων, για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης για τα σωματεία ωστε να πάμε στη σύγχρονη εποχή του μπάσκετ

Με ενότητα, διαβούλευση και ειλικρινή συζήτηση. Προσωπικά,με όποιες δυνάμεις, είμαι διαθέσιμος, ενωτικά μεσκληρή δουλειά και όραμα να προσφέρω στο μπάσκετ».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο