"Σβήνει" ο ΚΑΟΔ, ετοιμότητα στο Λαύριο

Η ανακοίνωση της 3ης Αυγούστου που εξέδωσε ο ΚΑΟΔ με καταληκτική ημερομηνία την 21η του μήνα για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση ή, αλλιώς να φτάσει το τέλος του στην Α1 είχ...

Η ανακοίνωση της 3ης Αυγούστου που εξέδωσε ο ΚΑΟΔ με καταληκτική ημερομηνία την 21η του μήνα για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση ή, αλλιώς να φτάσει το τέλος του στην Α1 είχε αντιμετωπιστεί από πολλούς με επιφυλακτικότητα. Μόνο που τα πράγματα φαίνεται να οδεύουν προς το άδοξο τέλος των Δραμινών στην Α1 με το Λαύριο να είναι ήδη σε κατάσταση... συναγερμού για να πάρει τη θέση τους και να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Οσα είχαν ανακοινώσει τότε οι Δραμινοί, από άλλους είχαν εκληφθεί ως... αγγελία για να βρεθεί ενδιαφερόμενος να αγοράσει τη θέση τους, από άλλους ως ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα για να αποσαφηνιστεί το ποιός θα "τρέξει" την ομάδα με τους δικούς του όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι υπήρξαν επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το ΑΦΜ του ΚΑΟΔ, όμως τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι δεν ήταν δυνατόν να οδηγήσουν σε συμφωνία. Εκτοτε, υπήρξε στάση αναμονής από τους ενδιαφερόμενους και πλήρης στασιμότητα στη Δράμα. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να "κλειδώνει" η απόφαση για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που γνωρίζουν στο Λαύριο και ήδη έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν ένα πλάνο δράσης, στην περίπτωση που τελικά του χρειαστεί. Ενα νέο αγωνιστικό σχεδιασμό δηλαδή και κυρίως επαφές με μάνατζερ για να μελετήσουν την ξένη αγορά αφού από εκεί θα γίνουν οι σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ.

Δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις να υπάρξουν και πριν την 21η Αυγούστου. Με σαφώς λιγότερες τις πιθανότητες να βρεθεί μια λύση, έστω και ανάγκης με μικρό μπάτζετ και μοναδικό στόχο την παραμονή για τον ΚΑΟΔ και σαφώς περισσότερες πλέον να κληθεί το Λαύριο να αντικαταστήσει τους Δραμινούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο