Συγκλόνισε ο Τζέι Αρ Σμιθ (vid)

Συγκλόνισε ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος μπροστά στον πατέρα του, έσπασε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση και το κλάμα του. Ο ιδιόρυθμος γκαρντ των πρωταθ
Συγκλόνισε ο Τζέι Αρ Σμιθ (vid)

Συγκλόνισε ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος μπροστά στον πατέρα του, έσπασε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση και το κλάμα του. Ο ιδιόρυθμος γκαρντ των πρωταθλητών Καβς, σε ερώτηση που δέχθηκε για την ημέρα του πατέρα, έφτασε σε μια συγκλονιστική ομιλία, αναφέροντας πόσο τον βοήθησε η οικογένεια του, στηρίζοντας όλες τις επιλογές του:

«Οι γονείς μου ήταν πάντα η μεγαλύτερη έμπνευση για μένα. Βρέθηκα σε πολλά σκοτεινά σημεία στη ζωή μου και αν δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσα να βγω από εκεί. Όμως με αγκάλιασαν, με βοήθησαν και ήταν πάντα δίπλα μου, είτε ήμουν σωστός είτε λάθος. Θέλω να γίνω σαν κι αυτούς όταν μεγαλώσω. Ο πατέρας μου είναι η μεγαλύτερη έμπνευση. Όταν ακούω να λένε άσχημα για μένα με πονά, γιατί πονά κι εκείνον. Ξέρω πως με μεγάλωσε καλύτερα από αυτό. Καλά είναι τα αυτοκίνητα και τα αμάξια, αλλά δεν θα είχαν καμία σημασία χωρίς τους γονείς μου»

Συγκλόνισε ο Τζέι Αρ Σμιθ (vid)

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο