Ο Στίβενσον κατηγορεί τον Χάντερ!

Του Γιώργου Αδαμόπουλου 23/11/2011 (19:55) Τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, Μπίλι Χάντερ, θεωρεί ως κύριο υπεύθυνο ο ΝτεΣον Στίβενσον! Ο γκαρντ των πρωταθλητών Μαβς χ
Ο Στίβενσον κατηγορεί τον Χάντερ!
Του Γιώργου Αδαμόπουλου
23/11/2011 (19:55)

Τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, Μπίλι Χάντερ, θεωρεί ως κύριο υπεύθυνο ο ΝτεΣον Στίβενσον! Ο γκαρντ των πρωταθλητών Μαβς χαρακτήρισε "τραγική" τη δουλειά που έκανε το σωματείο των αθλητών στις διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες και τόνισε ότι "θα έπρεπε το συνδικάτο να έχει διαλυθεί από τον Ιούνιο"… Ο Στίβενσον αιτιολόγησε την στάση του, λέγοντας πως "αισθάνομαι ότι ο Χάντερ δεν έκανε τίποτε, αλλά το χειρότερο είναι πως με την παρουσία του όλοι, από τους παράγοντες, τον Τύπο και τη Λίγκα γνωρίζουν τι έχουμε χέρια μας και ξέρουν ακριβώς την τακτική μας".  

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ έριξε τα "βέλη" του και στην άλλη πλευρά, συμπληρώνοντας πως "και εκείνοι δεν αναγνώρισαν όλες τις υποχωρήσεις που κάναμε". Και δεν έκρυψε ότι "προσωπικά, δεν νομίζω πως θα διεξαχθεί η κανονική περίοδος και η σεζόν θα χαθεί"…

Επισημαίνοντας ότι όσα έγιναν στις ως τώρα συζητήσεις, θα κάνουν τους ιδιοκτήτες να κάνουν προσφορές όλο και χειρότερες, τις οποίες οι αθλητές θα απορρίπτουν.

Ο Μπίλι Χάντερ ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Στίβενσον και απάντησε απλώς ότι "ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του". Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Παικτών πρόσθεσε πως "σέβομαι τον ΝτεΣον και το δικαίωμά του να λέει ό,τι πιστεύει και ό,τι νιώθει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για τον Στίβενσον".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο