Καταθέτουν μήνυση οι Ισπανοί

Η διαμάχη μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, με αφορμή της υπόνοιες της γαλλικής εφημερίδας "Le Monde", περί ντοπαρίσματος του Πάου Γκασόλ στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, όχι μόνο
Καταθέτουν μήνυση οι Ισπανοί

Η διαμάχη μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, με αφορμή της υπόνοιες της γαλλικής εφημερίδας "Le Monde", περί ντοπαρίσματος του Πάου Γκασόλ στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά με βάση τις νέες εξελίξεις φαίνεται πως η λύση της υπόθεσης θα δωθεί από τις δικαστικές αρχές.

Μπορεί ο Πάου Γκασόλ να έδωσε την δική του απάντηση για το θέμα, όμως η Ισπανική ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα. Σύμφωνα με το "Gigantes", oι Ισπανοί έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον της εφημερίδας, ζητώντας την ανάκληση του συγκεκριμένου άρθρου, αλλά και αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ. Η μήνυση που κατατέθηκε βασίζεται στην προστασία των ατομικών δικαιωμάτων του παίκτη και στην δυσφήμιση που έγινε, τόσο στον ίδιο, όσο και στον ισπανικό αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα οι Ισπανοί κάνουν λόγο για επαναλαμβανόμενη προσπάθεια υποβάθμισης της ισπανικής εθνικής ομάδας μπάσκετ και του ισπανικού αθλητισμού από το εν λόγω Μέσο. Η ομοσπονδία τέλος, έχει ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα της αποζημίωσης προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο