Η ανάλυση της Ρωσίας

09/09/2011 (15:30) Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει αρκετά καλά την επόμενη αντίπαλο, τη Ρωσία. Ο ένας εξ αυτών, ο Δημήτρης Πρίφτης αναλύει τα στοιχεία τ
Η ανάλυση της Ρωσίας
09/09/2011 (15:30)

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει αρκετά καλά την επόμενη αντίπαλο, τη Ρωσία. Ο ένας εξ αυτών, ο Δημήτρης Πρίφτης αναλύει τα στοιχεία της Ρωσίας, αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει η Εθνική. Αναλυτικά:
"Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχειά μας σε αυτό το τουρνουά, μία ακόμη μάχη στην προσπάθειά μας να προκριθούμε. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής είναι αήττητη κι έχει παρουσιάσει μία πολύ δυνατή άμυνα. Σε αυτόν τον τομέα είμαστε κι εμείς καλοί και πιστεύω πως θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, ίσως με χαμηλό σκορ.  

Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι να έχουμε προσαρμοστικότητα στις αλλαγές των αμυνών που κάνει η ρωσική ομάδα, να μην κάνουμε λάθη και σουτ με κακές προϋποθέσεις. Αυτό μπορεί να δώσει επιπλέον σκορ, κάτι που λείπει και από τη Ρωσία, αλλά και από μας.  

Θα προσπαθήσουμε κι εμείς μέσα από την άμυνά μας να δημιουργήσουμε συνθήκες λάθους και κακών επιλογών στον αντίπαλο, για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιους αιφνιδιασμούς και να πετύχουμε καλάθια.  

Έτσι θα αυξήσουμε την επιθετική μας παραγωγή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι κι αν αξιοποιήσουμε με σύνεση τη χθεσινή νίκη, θα έχουμε και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση για να λειτουργήσουμε καλύτερα και στην επίθεση".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο