Γιώργο… έχασες!

Του Γιώργου Κογκαλίδη 09/09/2011 (21:21) Έχουν περάσει 48 ώρες από τη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα με τον Σταύρο Ελληνιάδη και ο Γιώργος (the Grate) Βασιλακόπουλος παραμένει ά
Γιώργο… έχασες!
Του Γιώργου Κογκαλίδη
09/09/2011 (21:21)

Έχουν περάσει 48 ώρες από τη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα με τον Σταύρο Ελληνιάδη και ο Γιώργος (the Grate) Βασιλακόπουλος παραμένει άφαντος. Εξαφανισμένος, σε βαθμό που αρχίσαμε να ανησυχούμε.
Μήπως να στήσουμε μια βράβευση, να δώσουμε το όνομά του σε πλατεία, σε δρόμο, σε χωριό, μπας και βγει και μιλήσει; Γιατί, εντάξει εγώ να δεχθώ αυτό για το οποίο πασχίζουν να μας πείσουν τα παπαγαλάκια (δεν είναι πειστικά), ότι ο Σταύρος Ελληνιάδης έδρασε χωρίς κατεύθυνση, από μόνος του, αυτόβουλα και… εκτός "γραμμής".

Αν αυτό το έκανε συνεργάτης μου, αν είχε εκθέσει σε τέτοιο βαθμό το site, πρώτα θα του αφαιρούσα τα νύχια, μετά θα τον έδερνα μέχρι να κουραστώ και στο τέλος θα τον έστελνα με τα πόδια σπίτι του. Κι εγώ είμαι φιλήσυχος άνθρωπος. Αν εξέθετε το site.

Όταν ένας άνθρωπος εκθέτει ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, δεν έπρεπε ο "ηγέτης" να τον κατακεραυνώσει, να τον στηλιτεύει δημόσια, να τον εξοστρακίσει
;

Κρίμα κι άδικο για τον Ελληνιάδη, που δέχθηκε να φάει τη σφαίρα (επιμένουμε), οπότε πρόδηλο είναι πως δεν θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο. Όμως, αυτό όφειλε να κάνει ο… πρώτος πολίτης τού ελληνικού μπάσκετ.

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σενάριο, βάσει του οποίου βγαίνει λάδι όλος ο κόσμος και την πληρώνει ένας, τουλάχιστον στήστε το καλά.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο