Σιζέφσκι: «Ευτυχώς είχαμε ένα ξέσπασμα 35 λεπτών»

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μάικ Σιζέφσκι μετά την καταιγιστική τους εμφάνιση και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπ...
Σιζέφσκι: «Ευτυχώς είχαμε ένα ξέσπασμα 35 λεπτών»

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μάικ Σιζέφσκι μετά την καταιγιστική τους εμφάνιση και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο coach «Κ» τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του είχε ένα συνεχές ξέσπασμα...35 λεπτών:

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα ανθρώπων για να δουλέψεις μαζί τους. Δεν ήμασταν η ομάδα του ενός παίκτη, αλλά δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Σερβία, γιατί έκανε μία εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση και μας δυσκόλεψε στο ξεκίνημα του αγώνα. Ευτυχώς είχαμε ένα ξέσπασμα 35 λεπτών (σ.σ. γέλια). Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα και να μην μας επηρεάζουν οι κακές βραδιές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους στην Ισπανία, σε όλες τις πόλεις που μας φιλοξένησαν, γιατί μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας»

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο