Κολοσσός σε Lawson: «Ή έρχεσαι ως τη Τετάρτη (3/2) ή τέλος»!

Ο Κολοσσός βαρέθηκε να περιμένει τον Ty Lawson, ο οποίος καθυστερεί συνέχεια την άφιξή του στην Ρόδο και του έδωσε τελεσίγραφο να είναι στο νησί ως την Τετάρτη (3/2) ή «τέλος»!
Κολοσσός σε Lawson: «Ή έρχεσαι ως τη Τετάρτη (3/2) ή τέλος»!

Ο Κολοσσός έστειλε τελεσίγραφο στον Ty Lawson. Η ομάδα βαρέθηκε να περιμένει το τεράστιο μεταγραφικό της «μπαμ». Ο Ty Lawson καθυστερεί συνέχεια την άφιξή του στην Ρόδο και έτσι ο σύλλογος του έδωσε τελεσίγραφο να είναι στο νησί ως την Τετάρτη (3/2) ή «τέλος»!

Ο Κολοσσός είχε ανακοινώσει στις 2/1/2021 τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ με την τεράστια θητεία στο ΝΒΑ (έπαιξε σε Nuggets, Rockets, Pistons, Pacers, Kings, Wizards, ενώ το κοντέρ του έγραψε 587 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους).

Από τότε όμως, πέρασε ένας μήνας. Και φυσικά ο παίκτης παραμένει άφαντος. Ο Lawson όλο λέει ότι θα έρθει στην Ρόδο και όλο «εξαφανισμένος» είναι και δεν έρχεται.

Οι «θαλασσί», όμως, δεν μπορούν να τον περιμένουν αιώνια, διότι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα αναγκάζεται να παίζει χωρίς την τεράστια μεταγραφή της.

Και δεν είναι μόνο αυτό. O Lawson θα χρειαστεί χρόνο για να έρθει σε καλή αγωνιστική κατάταση, για να προσαρμοστεί και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Άρα όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα.

Οι Ροδίτες έκαναν υπομονή, αλλά πλέον το… σχοινί έσπασε. Έτσι διαμήνυσαν στον παίκτη ότι αν δεν έρθει ως την Τετάρτη στην Ρόδο, τότε η ομάδα θα ακυρώσει την συμφωνία και φυσικά θα ψάξει για άλλον ξένο γκαρντ.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο