Κομνηνός: «Τιμητικές οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου για το BCL»

Ο CEO του BCL Πατρίκ Κομνηνός έκανε μεγάλη αναφορά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «socratesdergi.com» στα καλά λόγια, που είχε πει προ καιρού για το Basketball Champions League ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μίλησε και για τους στόχους της διοργάνωσης
Κομνηνός: «Τιμητικές οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου για το BCL»

Ο Πατρίκ Κομνηνός έκανε μεγάλη αναφορά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα socratesdergi.com στα καλά λόγια, που είχε πει προ καιρού για το BCL ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο CEO του Basketball Champions League τόνισε ότι ήταν τιμή για την διοργάνωση τα καλά λόγια που προήλθαν από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Έλληνας ισχυρός άνδρας του BCL μίλησε και για τους στόχους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Πατρίκ Κομνηνός είπε:

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το BCL: «Φυσικά ήταν ενθαρρυντικές οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είμαστε μία διοργάνωση τεσσάρων ετών και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να συνεχίσουμε μέχρι την κορυφή. Ήταν τιμή μας που τέτοιες θετικές δηλώσεις προήλθαν από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Το BCL το έχει αυτό, έχει ένα όραμα και μια αποστολή, είναι προφανές ότι είναι ένας οργανισμός που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και μπορεί να έχει αντίκτυπο στην Ήπειρο. Όπως πάντα λέω, το ευρωπαϊκό μπάσκετ μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις που μπορεί να αλλάξουν το τρέχον τοπίο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το σύστημα στην Ευρώπη δεν είναι το ιδανικό. Αυτό είναι ένα από τα εμπόδια στην ανάπτυξη των συλλόγων».

Για τους στόχους και τα πλάνα του Basketball Champions League: «Πρέπει να εξηγήσουμε το δικό μας μοντέλο και να πείσουμε τους ανθρώπους ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Η FIBA ​​κάνει μια αξιοσημείωτη επένδυση, διευρύνοντας τον ανταγωνισμό και δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, αυτό που συναντάμε στην Ευρώπη είναι διαφορετικά μοντέλα και διαφορετικές φιλοσοφίες για το πώς μπορούν να βελτιωθούν τα αθλήματα. Είμαστε στην πρωταρχική πλευρά αυτής της διάκρισης, με στόχο την οργανική ανάπτυξη. Το ζήτημα που υπογράμμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων. Αυτές οι λέξεις ήταν ένα σημαντικό μήνυμα για τους κύκλους μπάσκετ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο