Κοντά στην ΕΣΚΑΝΑ ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αβεβαιότητα παρά τα σημάδια «ζωής» που παρουσιάστηκαν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στην ΕΣΚΑΝΑ παρά στο πρωτάθλημα της Basket League.
Κοντά στην ΕΣΚΑΝΑ ο Πανιώνιος!

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκαν κάποια "σημάδια ζωής" τις προηγούμενες ημέρες στον Πανιώνιο, οι Νεοσμυρνιώτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Ο Πανιώνιος, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, βρίσκεται πιο κοντά στην ΕΣΚΑΝΑ παρά στο πρωτάθλημα της Basket League. Κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι γρήγορα δεν αποκλείεται το ιστορικό σωματείο να βρεθεί στα τοπικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ!!! Δε θα είναι απλώς κάτι πολύ άσχημο, αλλά μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι δήλωσε έδρα (το κλειστό του Παλαιού Φαλήρου) στον ΕΣΑΚΕ, κανείς δε γνωρίζει αν θα υπάρξει συμμετοχή του Πανιωνίου στην Basket League. Διότι μπορεί να δηλώσει όσα γήπεδα θέλει…Τι να τα κάνει όμως όταν δεν θα υπάρχει ομάδα;

Ο νυν ιδιοκτήτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, είχε επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην τωρινή κατάσταση. Ακούστηκαν πολλά γι’ αυτές τις συναντήσεις αλλά είναι μάλλον προτιμότερο να μη μείνουμε σε επίπεδο φημών.

Μάλιστα λέγεται ότι μια απ’ αυτές τις επαφές, έφτασε αρκετά κοντά σε συμφωνία (για παραχώρηση των μετοχών, βέβαια). Καθώς το ενδιαφέρον είναι σοβαρό. Όμως στο τέλος πάλι…"χάλασε" η δουλειά.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Basketblog.gr, κάνουν λόγο για συνάντηση του Χριστοδουλόπουλου με τα μέλη του Ερασιτέχνη. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στάθηκε στα σοβαρά θέματα επιβίωσης που υπάρχουν για την ομάδα, αλλά φυσικά σε αυτό δεν μπορεί να τον βοηθήσει άμεσα ο Ερασιτέχνης.

Έτσι φτάσαμε και πάλι στο σημείο μηδέν. Ο Πανιώνιος δε φυτοζωεί απλώς αλλά βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γκρεμό. Παραμένει σε καταστολή. Κι αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Και η πτώση στα τοπικά θα είναι αναπόφευκτη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 10 Οκτωβρίου υπάρχει το τζάμπολ της Basket League. Απομένουν 25 μέρες δηλαδή προκειμένου ο Πανιώνιος από το…μηδέν να φτιάξει ομάδα για την Basket League!!!

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλες επιπτώσεις που μπορεί να έχει πιθανή αποχώρησή του… Θα μείνουν 12 ομάδες, άρα θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα (δεν γίνεται να υπάρχουν δύο ρεπό). Όπως επίσης θα πρέπει να γίνει γνωστό τι θα συμβεί με τον υποβιβασμό και την άνοδο!

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο