Κρούσμα κορονοϊού στην Λάρισα, αλλά παίζει κανονικά με ΑΕΚ

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Λάρισας, καθώς βρέθηκε «θετικό» στον ιό μέλος της ομάδας, αλλά το ματς με την ΑΕΚ (31/10, 19:30) δεν κινδυνεύει για την ώρα, καθώς βάσει των πρωτοκόλλων, που ισχύουν στον ΕΣΑΚΕ, ένα παιχνίδι αναβάλλεται μόνο αν υπάρχουν από τρία κρούσματα και πάνω
Κρούσμα κορονοϊού στην Λάρισα, αλλά παίζει κανονικά με ΑΕΚ

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Λάρισας, καθώς βρέθηκε «θετικό» στον ιό μέλος της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι είναι στον «αέρα» το εκτός έδρας ματς των Θεσσαλών με την ΑΕΚ το Σάββατο 31/19 (19:30) στην 2η Αγωνιστική της Basket League.

Τo ματς δεν κινδυνεύει για την ώρα και θα διεξαχθεί κανονικά με βάσει τα σημερινά δεδομένα. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που ισχύουν στον ΕΣΑΚΕ για την Basket League, αναφέρουν ότι ένα παιχνίδι αναβάλλεται μόνο αν υπάρχουν από τρία κρούσματα και πάνω.

Έτσι αν στην Λάρισα δεν υπάρχουν τουλάχιστον δυο νέα κρούσματα, τότε το ματς με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Βέβαια, στην ομάδα θα γίνουν και νέα τεστ και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Αν δεν βρεθεί κάποιο κρούσμα ή βρεθεί ένα ακόμα κρούσμα, τότε οι Θεσσαλοί θα πάνε κανονικά στην Αθήνα για να παίξουν με την ΑΕΚ.

Αν όμως, βρεθούν τουλάχιστον δυο κρούσματα ακόμα, τότε ο ΕΣΑΚΕ θα αναβάλλει το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο ΕΣΑΚΕ ανέφερε στην ανακοίνωσή του για το όλο θέμα:

«Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο της ομάδας της Λάρισας Bread Factoty εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού. Στην ομάδα της Λάρισας Bread Factory τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο