Κωνσταντινίδης: «Άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες»

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Κωνσταντινίδης μίλησε για την επόμενη μέρα στην ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στη νέα διοίκηση
Κωνσταντινίδης: «Άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες»

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Κωνσταντινίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» για την επόμενη μέρα στην ομάδα, για το τι χρειάζεται ο σύλλογος για να έχει ένα καλύτερο αύριο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στη νέα διοίκηση.

Από την άλλη έκανε αναφορά στην τεράστια βοήθεια που έχει δώσει η οικογένεια Σαββίδη στην ομάδα και αναρωτήθηκε: «Δεν είναι άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες;» και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να σταθεί στα πόδια του, έστω κι αν δεν βρεθεί μεγάλος επενδυτής.

Αναλυτικά ο Νίκος Κωνσταντινίδης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5»:

Για το αν θα είναι στη νέα διοίκηση: «Όχι, δεν θα είμαι. Για μένα η περσινή μου ενασχόληση ήταν μια ανάγκη αλλά φέτος υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχω κληθεί. Για μένα ήταν ζήτημα κόκκινης γραμμής ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε μια διοίκηση πρωτοδικείου. Δεν μπορούν τα προβλήματα να μπαίνουν κάτω από το χαλί. Πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος περισσότερο και πιστεύω ότι εάν προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου θα έχουμε τα περσινά».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται έναν επενδυτή και την οικογένεια Σαββίδη: «Δεν είναι θέμα επενδυτή. Μπορεί να σταθεί στα πόδια της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να βρεθεί επενδυτής. Υπάρχει σχέδιο πενταετίας για το πως θα βρει πόρους η ομάδα για να προχωρήσει. Οι άξονες του είναι δύο: μειώνεις τα έξοδα, αυξάνεις τα έσοδα. Τα έσοδα μπορούν να βρεθούν από χορηγίες, τηλεοπτικά, εκμετάλλευση του γηπέδου, εκμετάλλευση του σήματος με προϊόντα. Φυσικά, αυτό χτίζεται. Προφανώς χρειάζεται κυνήγι για να εφαρμοστεί. Σίγουρα είναι ένα σχέδιο που θα βελτιώνει οικονομικά την ομάδα κάθε χρόνο.

Δεν είναι άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες; Δεν νομίζω ότι ένας τέτοιος άνθρωπος θα αρνούνταν κάποια ανταποδοτική χορηγία».

Το σχέδιο το παρέδωσα στον πρόεδρο μου, παραδόθηκε στον ΑΣ και το έδωσα και στην οικογένεια Σαββίδη».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο