Λεπενιώτης: «Να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να συμβάλει στην μάχη κατά του κορονοϊού μέσω του «Monday’s Game Night Against Covid-19»
Λεπενιώτης: «Να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να συμβάλει στην μάχη κατά του κορονοϊού μέσω του «Monday’s Game Night Against Covid-19» και τόνισε ότι η ομάδα ήθελε να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης ανέφερε:

«Ήταν μια σκέψη που είχαμε από το καλοκαίρι. Θέλαμε να συμβάλουμε κι εμείς στον αγώνα κατά της πανδημίας, να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και να τους επιβραβεύσουμε, περνώντας τα μηνύματα που πρέπει.

Οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούν να περάσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να περάσουν μέσα από άλλες πλατφόρμες. Θέλαμε να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευπαθείς ομάδες, δημιουργώντας ένα διαφορετικό προϊόν.

Όσον αφορά αυτό το πρόγραμμα, έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση, χαιρόμαστε για όλους όσοι έχουν εμφανιστεί και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προσπάθεια.

Νιώθουμε υπερήφανοι και πιστεύω πως η εξέλιξή του θα είναι θετική για όλους. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους σκοπούς που έχουμε θέσει.

Η κοινωνική ευαισθησία των προέδρων και της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευδιάκριτη και αξιοπρόσεκτη. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο