Λιόλιος: «Εχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας η σεζόν»

Ο πρόεδρος του Προμηθέα, Ευάγγελος Λιόλιος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα όσα βιώνουμε με τον εφιάλτη του coronavirus, ενώ ξεκαθάρισε ότι η σεζόν έχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας και το μπάσκετ έχει πλέον περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα
Λιόλιος: «Εχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας η σεζόν»

Ο πρόεδρος του Προμηθέα, Ευάγγελος Λιόλιος, έστειλε το δικό του μήνυμα με δήλωσή του για τα όσα βιώνουμε με τον εφιάλτη του coronavirus. Ο διοικητικός ηγέτης των Πατρινών, που είναι και ιατρός, ζήτησε από τον κόσμο να δείξει υπευθυνότητα και να μείνει σπίτι, ενώ επισήμανε ότι ζούμε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο. Ο Ευάγγελος Λιόλιος έκανε αναφορά και στο μπάσκετ, ξεκαθάρισε ότι η σεζόν έχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας και το άθλημα έχει πλέον περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγγελου Λιόλιου:

«Δεν υπάρχει κανένα κεφάλαιο «μπάσκετ» αυτήν τη στιγμή. Είναι δευτερεύον, τριτεύον. Προσωπικά θεωρώ πως έχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας η σεζόν. Τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις θα είναι πολύ διαφορετικές μετά από αυτήν τη δοκιμασία. Θα αντέξουν οι χορηγοί; Οι ομάδες θα μπορούν να υπάρχουν με την ίδια σύσταση; Πόσο θα επηρεαστεί όλος ο κόσμος από αυτόν τον πόλεμο; Προστατέψτε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας, μείνετε σπίτι!

Ζούμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για όλον τον κόσμο και ζητώ από όλους να δείξουν υπευθυνότητα και να μείνουν σπίτι. Μάλλον οι πολίτες της χώρας δεν έχουν καταλάβει την κρισιμότητα των μέτρων και τις προειδοποιήσεις των ειδικών. Θέλει κανείς να φτάσουμε σε φαινόμενα όπως της Ιταλίας και να ζήσουμε τραγωδίες; Τα πάντα έχουν σταματήσει και βλέπουμε το φαινόμενο μέρα με την ημέρα. Σαν γιατρός θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εκτίμηση για τη διάρκεια του φαινομένου μιλάει για τουλάχιστον μήνες.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι σε δεύτερη μοίρα. Θεωρώ ότι στην Ευρώπη έπρεπε να δείξουμε καλύτερα αντανακλαστικά και να σταματήσει η δράση πιο νωρίς. Πάνω από όλα προέχει η ανθρώπινη ζωή. Ποιος δε θέλει να βλέπει μπάσκετ και γεμάτα γήπεδα; Όμως, θα πρέπει να βγούμε νικητές από αυτήν την κατάσταση και να μάθουμε να εκτιμούμε τα βασικά της ζωής. Θεωρώ ότι από κάθε άποψη μετά από αυτό που ζούμε, η ανθρώπινη συμπεριφορά, αντίληψη και οργάνωση θα είναι διαφορετική. Ελπίζω μέσα από αυτήν τη διαδικασία να βγει κάτι καλό για όλους. Να μη δείξουν οι Έλληνες ανευθυνότητα και επιπολαιότητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά τα δεδομένα…»

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο