Λιόλιος: Συναντήσεις με Νεκτάριο Φαρμάκη και Κωνσταντίνο Πελετίδη

Ο υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς και με τον Δήμαρχο Πάτρας, Κωνσταντίνο Πελετίδη
Λιόλιος: Συναντήσεις με Νεκτάριο Φαρμάκη και Κωνσταντίνο Πελετίδη

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνεχίζει τις συναντήσεις με Ενώσεις, ανθρώπους του μπάσκετ, αλλά και ανθρώπους που κατέχουν θέσεις και σημαντικούς ρόλους στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση και έχουν φυσικά σχέση με το άθλημα.

Ο «αρχιτέκτονας» του Προμηθέα και υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς και με τον Δήμαρχο Πάτρας, Κωνσταντίνο Πελετίδη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε μπασκετική κουβέντα με τους Νεκτάριο Φαρμάκη και Κωνσταντίνο Πελετίδη, στο πλαίσιο φυσικά της υποψηφιότητάς του και με κεντρικό θέμα συζήτησης το άθλημα και επιμέρους ζητήματά του που άπτονται των ρόλων των δυο ανδρών, όπως π.χ. το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συνεχίσει ακάθεκτος φυσικά τις επαφές του με όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα σε μια προσπάθεια να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, να ακούσει τις απόψεις τους, να τους ενημερώσει για το όραμα που έχει για το άθλημα.

O Βαγγέλης Λιόλιος, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ και με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη. Οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα κια μίλησαν για όλα τα καυτά ζητήματα του αθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο