Λοκρός:«Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα»

Ο Λοκρός Αταλάντης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική με την διοίκηση του συλλόγου να καλεί μέλη του και μη σε μία έκτακτη γενική συνέλευση
Λοκρός:«Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα»

Ο Λοκρός Αταλάντης θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική και η διοίκηση του συλλόγου συγκάλεσε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/8.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ έλαβε πρόσκληση να αγωνιστεί στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ την σεζόν 2019-2020!!

Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα!!!

Ξεκινώντας αυτή την τεράστια προσπάθεια πριν περίπου τέσσερα χρόνια, τα όνειρά μας πραγματοποιήθηκαν, όμως ούτε εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έφτανε η προσπάθεια, μία μικρή επαρχιακή πόλη με ελάχιστους οικονομικούς πόρους να εκπροσωπείται στα μεγάλα σαλόνια. Συγκίνηση, περηφάνια είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις που ίσως περιγράφουν το πως νιώθουμε όλοι μας. Ως διοίκηση θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, προπονητές, χορηγούς, Δήμο Λοκρών και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους φιλάθλους που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και κατέστησαν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ένα απόρθητο φρούριο.

Σε αυτή την φάση κοιτάζοντας ορθολογικά την πρόσκληση της ΕΟΚ, το ΔΣ καλεί με ανοικτή πρόσκληση όλα τα μέλη, τους φιλάθλους, τους επιχειρηματίες της περιοχής ,τις διοικητικές αρχές του τόπου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να παρευρεθούν σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8 στις 8 ΜΜ στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης . Σκοπός της συνέλευσης θα είναι :

1. Αποδοχή της πρόσκλησης.

2. Προτάσεις και δυνατότητες στήριξης του συλλόγου στην επαγγελματική κατηγορία.

3. Δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ .

Σας θέλουμε όλους μαζί μας!! Όλοι μαζί μια οικογένεια»

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο