Λοκρός: Προτείνει κατοχύρωση της βαθμολογίας και υποβιβασμό του Ιωνικού ΝΦ και του Δούκα (pic)

Ο Λοκρός Αταλάντης κατέθεσε την πρόταση του μετά τη διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων και πρότεινε την κατοχύρωση της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων.
Λοκρός: Προτείνει κατοχύρωση της βαθμολογίας και υποβιβασμό του Ιωνικού ΝΦ και του Δούκα (pic)

 Μπορεί να μην τις ονοματίζει αλλά ο Λοκρός Αταλάντης προτείνει τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων στη Β' Εθνική.

 Τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο της Β' Εθνικής υποβιβάζονται σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ αλλά ο Λοκρός Αταλάντης προτείνει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία και να υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική μόνο δύο ομάδες.

 Να θυμίζουμε πως ο Λοκρός βρίσκεται στη 4η θέση από το τέλος (13η) με ρεκόρ 7-14 ενώ από κάτω του είναι τα Μελίσσια με ρεκόρ 6-15 και στις δύο τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 4-17 ο Ιωνικός ΝΦ και ο Δούκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριοι με την παρούσα επιστολή ο ΑΣ Λοκρός θα ήθελε να σας γνωστοποίηση της πρότασης του με βάση την απόφαση της ΕΟΚ για την διακοπή του πρωταθλήματος . Ο ΑΣ Λοκρός με βάση αυτή την απόφαση είναι υπέρ της κατοχύρωσης της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό δύο (2) ομάδων όπως αυτό προκύπτει από την βαθμολογία πριν την διακοπή του πρωταθλήματος . Σε περίπτωση που η κατηγορία Α2 διασπασθεί σε δύο ομίλους τότε προτείνουμε να προαχθούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα .
Μετά τιμής
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο