Μάριος Ματαλών: «Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν κι αλλά Ρέθυμνα κι άλλοι Κυριοι Ζομπανάκηδες» (pic)

Το Ρέθυμνο διανύει μία από τις σημαντικότερες και πιο κομβικές περιόδους στην ιστορία του και ο άλλοτε παίκτης του, Μάριος Ματαλών, δεν μπορεί να το πιστέψει.
Μάριος Ματαλών: «Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν κι αλλά Ρέθυμνα κι άλλοι Κυριοι Ζομπανάκηδες» (pic)

Το Ρέθυμνο διανύει μία από τις σημαντικότερες και πιο κομβικές περιόδους στην ιστορία του και ο άλλοτε παίκτης του,Μάριος Ματαλών, δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο Μάριος Ματαλών μπορεί να έκανε ένα μίνι θα λέγαμε πέρασμα από την ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρέφει απόλυτη εκτίμηση τόσο στην ομάδα, όσο και στους ανθρώπους της.

Όπως είχε αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και ο Αβραάμ Καλλινικίδης, το Ρέθυμνο αλλά και ο κ. Ζομπανάκης ήταν οι πιο αξιόπιστοι… του Πρωταθλήματος. Δεν χρώσταγαν πουθενά.

Ο Ματαλών με τη σειρά του, πήρε θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και τόνισε πως, «Με λύπη πληροφορήθηκα ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings, μια ομάδα που έκανα ένα σύντομο πέρασμα, αποχώρησε απ’ το Ελληνικό μπάσκετ.

Ποιος, το Ρέθυμνο;; Μια ομάδα που την τελευταία 10ετια έχουν περάσει πάνω από 150 παίχτες, και δεν θα βρεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να πει κακό λόγο. Μια ομάδα που δεν έχει αφήσει ΠΟΤΕ απλήρωτο κανέναν ! Ένα υγείες σωματείο που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλα τα σωματεία και δη σωματεία της περιφέρειας. Αυτή λοιπόν την οικογένεια, την οικογένεια του Ρεθύμνου, την ανάγκασαν να εξαφανιστεί. Και μας αφήνει να απορούμε γιατί κάθε πέρσι και καλύτερα.

Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν κι αλλά Ρέθυμνα κι άλλοι Κύριοι Ζομπανάκηδες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σωστό, το καλό και το δίκαιο να μην είναι απλά μια παραφωνία στον «βούρκο» των τελευταίων ετών».

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο