Μαζί με Παναθηναϊκό, το «Μαζί για το Παιδί»

Ο Παναθηναϊκός θα δείξει για άλλη μια φορά τις κοινωνικές ευαισθησίες και το κοινωνικό του πρόσωπο και θα φιλοξενήσει αύριο (24/1, 21:30) στο ΟΑΚΑ στο ματς με την Βιλερμπάν, 45 παιδιά από την Ενωση «Μαζί για το Παιδί»
Μαζί με Παναθηναϊκό, το «Μαζί για το Παιδί»

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πολλές φορές ως τώρα τις κοινωνικές του ευαισθησίες και το κοινωνικό του πρόσωπο. Και θα το δείξει και αυτό πάλι αυτό στο αυριανό (24/1, 21:30) ματς με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο παιχνίδι της 21ης Αγωνιστικής της Euroleague 45 παιδιά από την Ενωση «Μαζί για το Παιδί»

Ποια είναι η Ενωση «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε  συστηματική βάση.

Επιπλέον, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις,  τα μέλη της Ένωσης πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν βρέφη, παιδιά και εφήβους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

Τo 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά.

Με όραμα να αποτελέσει ένα δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά, πανελλαδικά, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο