Ματ του ΚΑΟΚ με Κόη

Ο ΚΑΟ Κορίνθου έκανε το μπακ και απέκτησε τον Παναγιώτη Κόη
Ματ του ΚΑΟΚ με Κόη

Ο ΚΑΟ Κορίνθου έκανε την κίνηση ματ και απέκτησε τον Παναγιώτη Κόη. Η ομάδα ήθελε να κάνει ένα μεγάλο μπαμ και έκανε τελικά την επιθυμία της πράξη, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Παναγιώτη Κόη και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 21χρονου παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟ Κορίνθου για τη απόκτηση του Παναγιώτη Κόη:

Mat με Κόη ο ΚΑΟΚ!

Κίνηση στρατηγικής σημασίας για την πορεία μας στη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 και την επίτευξη των στόχων μας είναι η απόκτηση του 21χρονου Παναγιώτη Κόη από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, προσωπική επιλογή του κόουτς Κώστα Ρουμελιώτη με τον οποίον άλλωστε είχε συνεργαστεί πέρυσι αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στα γήπεδα της Β' Εθνικής!

Το... μαρκάρισμα υπήρξε στενό και πολυήμερο! Η δε διαπραγμάτευση ήταν σκληρή!

Οι διεκδικητές...πολλοί!

Η στρατηγική μας ωστόσο αποδείχθηκε ανώτερη με τον παίχτη να υπογράφει τελικά την Πέμπτη και να ντύνεται για τη νέα χρονιά στα χρώματα της ομάδας του Μυθικού Πηγάσου και του παγκόσμιου Ισθμού!

Τα χρώματα του ΚΑΟΚ!

*Η ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση μας,

*ο διακαής πόθος του κόουτς να τον έχει στο ρόστερ του και να "χτίσει" επάνω του ένα σύνολο επιτυχίας αλλά και

 *η δική μας αδαμάντινη πορεία σε επίπεδο διοικητικών και οικονομικών όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες είναι οι λόγοι που φέρνουν τον Παναγιώτη στην Κόρινθο, έναν παίχτη αθλητικό γέννημα - Θρέμμα του Κρόνου που ξεκίνησε από τα μικρά του τμήματα και δεν έφυγε ποτέ από εκεί!

Έως και σήμερα βέβαια!

Η απόκτηση του Παναγιώτη Κόη από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θεωρείται και είναι κίνηση mat από την ομάδα μας στην "σκακιέρα" της Γ ΄ Εθνικής !

Παναγιώτη, η Κόρινθος σε καλωσορίζει!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο