Μαυροειδής: «Εξωφρενικοί οι τραυματισμοί, να ανοίξουν οι υπόλοιπες κατηγορίες και οι ακαδημίες»

O Δημήτρης Μαυροειδής εγκαινίασε το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το αυριανό (27/1, 21:00) ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για τους τραυματισμούς που έχουν χτυπήσει την ομάδα, αλλά έκανε αναφορά και στο λουκέτο και ζήτησε να ανοίξουν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι Ακαδημίες
Μαυροειδής: «Εξωφρενικοί οι τραυματισμοί, να ανοίξουν οι υπόλοιπες κατηγορίες και οι ακαδημίες»

O Δημήτρης Μαυροειδής εγκαινίασε το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το αυριανό (27/1, 21:00) ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και για τους τραυματισμούς που έχουν χτυπήσει ανελέητα την την ομάδα με τελευταίο θύμα τους τον Νίκο Γκίκα. Ο σέντερ της Ένωσης, όμως, δεν έμεινε εκεί. Έκανε αναφορά και στο λουκέτο και ζήτησε να ανοίξουν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι Ακαδημίες.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Μαυροειδή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Από σήμερα και πριν από κάθε αγωνιστική θα τα λέμε μέσω του blog μου εδώ στην ιστοσελίδα του EΣΑΚΕ. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Νίκο (σ.σ.: Γκίκα) και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Ήταν ένας τραυματισμός που μας σόκαρε και ήρθε να προστεθεί στους ήδη πολλούς που αντιμετωπίζουμε.

Είναι κάτι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς φέτος και οι περισσότεροι μας το ζούμε για πρώτη φορά. Είμαστε πολύ λίγοι παίκτες, κάποιοι δεν παίζουν καν στη θέση τους και η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη νίκη με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο τραυματισμός του Γκίκα μπορεί να μας άφησε παγωμένους και για αρκετή ώρα να προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, ωστόσο, με σοβαρότητα και πλάνο φτάσαμε στην επίτευξη μιας σημαντικής νίκης.

Αύριο, υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και έχει ανοδική πορεία στο Πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι, ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο στη μεγάλη κατηγορία, είτε είναι στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ. Αφορά σε όλες τις κατηγορίες, ερασιτεχνικά και Ακαδημίες.

Θα πρέπει η Πολιτεία σε συνδυασμό με τη Γενική Γραμματεία, τους λοιμωξιολόγους και όλες τις Ενώσεις να προσπαθήσουν να ανοίξουν τις υπόλοιπες κατηγορίες, μαζί με τις Ακαδημίες, πάντα με τον σωστό τρόπο, εφόσον το επιτρέπει η πορεία της πανδημίας. Ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος εξόδου από την καθημερινότητα και πολύ άνθρωποι ζούνε απ’ αυτόν».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο