Μείωση της ποινής του Καλάθη για το τροχαίο

Όπως αποκάλυψε το «ethnos.gr» το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία για τον Νικ Καλάθη σε ελαφρά σωματική βλάβη για το τροχαίο του 2011 και από 6 μήνες με 3ετή αναστολή η ποινή έγινε 30 μέρες με 3ετή αναστολή.
Μείωση της ποινής του Καλάθη για το τροχαίο

Τέλος πήρε η δικαστική περιπέτεια του Νικ Καλάθη μετά το τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί ο παίκτης του Παναθηναϊκού το 2011. Ο Ελληνοαμερικανός είχε χτυπήσει με το όχημά του, ένα άλλο αυτοκίνητο. Το θέμα οδηγήθηκε στα δικαστήρια από τους παθόντες. Στον πράσινο γκαρντ είχε επιβληθεί αρχικά από το Δικαστήριο ποινή 6 φυλάκισης μηνών με 3ετή όμως, αναστολή.

Ο παίκτης θέλησε να πάει το όλο θέμα στον δεύτερο βαθμό. Έτσι κατέθεσε Έφεση, η οποία εκδικάστηκε και όπως αποκάλυψε το «ethnos.gr» το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία για τον Νικ Καλάθη σε ελαφρά σωματική βλάβη και από 6 μήνες με 3ετή αναστολή η ποινή μετατράπηκε πλέον 30 μέρες με 3ετή αναστολή.

Ο Καλάθης ήθελε να δώσει το «παρών» στο δικαστήριο, αλλά οι υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό δεν του επέτρεψαν να είναι εκεί, όπως εξήγησε η νομικός που τον εκπροσώπησε.

Το Εφετείο αναγνώρισε και το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και έτσι μείωσε την ποινή του μετατρέποντας και την κατηγορία της σωματικής βλάβης κατά συρροή για τον ένα παθόντα σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο