Με «φιλάθλους» η Zalgirio Arena

Η Ζalgiris πρωτοπορεί και χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να «ζωντανέψει» ξανά την έδρα της με την χρησιμοποίηση ψηφιακού εισιτηρίου.
Με «φιλάθλους» η Zalgirio Arena

Στη «Zalgirio Arena» δεν επιτρέπονται φίλαθλοι, λόγω της πανδημίας η ομάδα του Kaunas όμως σκαρφίστηκε μία εναλλακτική. Την παρακολούθηση των αγώνων από το σπίτι, σαν να είσαι στο γήπεδο!

Αυτή τη στιγμή η διαδικασία μπορεί να διατεθεί σε 1.000 τυχερούς, οι οποίοι αγοράζουν το εισιτήριο τους έναντι 10 ευρώ. Η ανταπόκριση που έχει λάβει η λιθουανική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από θετική. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που λαμβάνει κάθε φίλαθλος, είναι η παρουσία του Άντριους Ζιουράουσκας, του ανθρώπου που αναλαμβάνει την παρουσίαση των αγώνων της Ζalgiris. Αρκετή ώρα πριν από το τζάμπολ προσφέρει δώρα μέσα από διάφορα κουίζ, ενώ όταν έρχεται η ώρα του αγώνα, κάνει την παρουσίαση των παικτών όπως μόνο αυτός ξέρει.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης η οποία επιτρέπει στον κόσμο να ανταλλάσσει μηνύματα για κάθε αγώνα, αλλά και συνθήματα! Η θετική ανταπόκριση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στην ομάδα του Κaunas, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει το ψηφιακό εισιτήριο ακόμη και όταν θα επιτρέπονται φίλαθλοι στη «Zalgirio Arena».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο