Μπαφές: «Μη δικάζουμε μέσω social media»

Ο team manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τα social media στο ταξίδι aller retour του Ολυμπιακού προς το Βερολίνο και πίσω, για τον κορονοϊό και τον χαμό που έχει ξεσπάσει και συνέστησε ψυχραιμία και υπευθυνότητα
Μπαφές: «Μη δικάζουμε μέσω social media»

Ο team manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τα social media στο ταξίδι aller retour του Ολυμπιακού προς το Βερολίνο και πίσω, για τον κορονοϊό. Ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε με ποστάρισμά του τον τον χαμό που έχει ξεσπάσει, ζήτησε να μην δικάζει ο ένας τον άλλο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνέστησε ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα του team manager του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ στο Facebook:

«Η αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακος γύρισε στην Ελλάδα. Καμία ταλαιπωρία, άξια σοβαρού λόγου, δεν υπήρξε. Το τελευταίο που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να «δικάζουμε» μέσω social media και μη. Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας κι ας αφήσουμε τη απόδοση ευθυνών για την ώρα. Καλή ανάρρωση σ’ όσους έχουν νοσήσει και ψυχραιμία για όλους μας».

TO POST ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΦΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο