Νέος «συμπαίκτης» της Καρδίτσας το Hellenic Coin

Η εταιρεία Hellenic Coin προστέθηκε στους μεγάλους χορηγούς της Καρδίτσας
Νέος «συμπαίκτης» της Καρδίτσας το Hellenic Coin

Έναν νέο πολύ σημαντικό συμπαίκτης απέκτησε η Καρδίτσα. Η ομάδα της Α2 ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Hellenic Coin προστέθηκε στους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συμπαίκτης του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Το Hellenic Coin δίπλα στον αθλητισμό

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών, προστίθεται η εταιρεία Hellenic Coin, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, που αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των συναλλαγών.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος, που αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τάση της σύγχρονης οικονομίας.

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin,  είναι να το εμπιστευτούν  όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους. Με ασφάλεια συναλλαγών, επενδυτική προοπτική και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, το Hellenic Coin αποτελεί μια νέα, δυναμική πρόταση στο χώρο των ψηφιακών συναλλαγών στους τομείς της λιανικής πώλησης, της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, καλωσορίζει με χαρά το Hellenic Coin στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών για την περίοδο 2020-2021, προσβλέποντας στο παρόν, αλλά και τη μελλοντική προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο