Ντεμαραζ ανανεώσεων στον ΑΟΠΦ!

Ο ΑΟΠΦ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Λεωνίδα Βαϊδάκη, Στέφανο Σολωμό, Κώστα Τσαπρούνη, Γιώργο Βούζα και Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Ντεμαραζ ανανεώσεων στον ΑΟΠΦ!

Μαζί θα συνεχίσουν να πορεύονται  Λεωνίδας Βαϊδάκης, Στέφανος Σολωμός, Κώστας Τσαπρούνης, Γιώργος Βούζας και Γεράσιμςο Ανδρεάτος και ΑΟΠΦ , στο πρωτάθήμα της Β' Εθνικής Κατηγορίας. 

Γίνεται φανερό πως η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου επιθυμεί να κρατήσει τον βασικό της κορμό, γεγονός φυσιολογικό καθώς το περσινό ρόστερ την οδήγησε στην άνοδο στην Β'Εθνική.

Ο καθένας τους ξεχωριστά έδωσε το 100% του εαυτού για να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο η ομάδα και τελικά η προσπάθεια τους αυτή εξαργυρώθηκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Λεωνίδα Βαϊδάκη, Στέφανο Σολωμό, Κώστα Τσαπρούνη, Γιώργο Βούζα και Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Ο Βαϊδάκης είναι στην ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κατακτήσει μαζί μας τα Back to Back πρωταθλήματα σε Α’ ΕΣΚΑΝΑ και Γ’ Εθνική, ενώ οι Σολωμός, Τσαπρούνης, Βούζας και Ανδρεάτος ήρθαν πέρσι στην ομάδα μας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδό της στην Β’ Εθνική.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές μπασκετικές επιτυχίες.

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο